Článek

Dva pohledy, dvojí láska-1.

30.04.2014 16:39 - Jajdulinka Horanova:) - Liam Payne - komentáře (0)

Dva pohledy, dvojí láska-1.

Dvojí pohled, dvojí láska
,,Ann pojď sem na minutku prosím tě'' volala na mě mamka ze své ložnice. Taťka a mamka se spolu rozvedli, když se narodila moje mladší sestra Eleonor. ,,Už běžím mami'' zakřičela jsem na ní a vyběhla jsem ze svého pokoje a od notebooku. Asi bych se vám měla představit jsem Anne Michaela Neverová je mi 16 let bydlíme kousek od Prahy v Nymburku. A moje nejoblíbenější skupina je One Direction. Už jsem byla na některých jejich koncertech a posuzuji že Liam je nejhezčí.
,,Ano mami co potřebuješ?'' zeptala jsem se mamky když jsem otevřela dveře do její krásné modré ložnice. ,,Ann koukej. Líbí se ti?'' řekla mi když jsem si přisedla k ní na její postel.
Ukazovala mi krásný bílý rodiný baráček. ,,Ano je celkem pěknej, ale proč mi ho ukazuješ?''
Zeptala jsem se jí. Mamka na mě jenom koukala a řekla ,,Budeme se stěhovat. Hmm, co ty na to?'' jen jsem na ní koukala s otevřenou pusou a mamka stále čekala na mou reakci. ,, mami, já mám tady školu a přátelé nemohu jen tak odceztovat do…'' přerušila jsem se a koukla se do jejího notebooku abych zjistila kam nás moje mamka chce odvézt. ,,…Londýna'' jen jsem se zastavila a vzpamatovávala se z toho že se moje mamka chce odstěhovat zrovna do Londýna.

Přidej komentář

Autor:
Komentář:
Odřádkování se zachovává, HTML není povolené
Opiš kód:   Kód je nečitelný, ukaž jiný

Komentáře

Zatím žádné komentáře