Článek

Niall Horan-Navždy tvůj Niall James Horan 2\5

30.04.2014 16:34 - Jajdulinka Horanova:) - Niall Horan - komentáře (0)

Niall Horan-Navždy tvůj Niall James Horan 2\5

V kuchyni byla tma, kluci šli s holkama do klubu a já s mým strejdou Paulem zůstala doma.
,,Posadˇ se"řekl a já se posadila. Vypadal celkem rozrušeně a já se bála že má špatné správy.
,,Dnes volali z nemocnice, Nialla tam dovezli se slabím otřesem mozku, nikdo neví jak se mu to stalo nechce s nikým mluvit až na tebe. Věří že ho pořád miluješ a že mu odpustíš to co ti napsal"
,,Coo? Niall je v nemocnici? Jakože o tom nevím. To není možný co když si něco chtěl udělat nebo, ho někdo zmlátil nebo, co když ho srazilo auto"odmlčela jsem se a neudržela jsem slzy.
,,Právě proto chci abys tady zůstala a zítra za ním zašla a zeptala se ho jak se mu to stalo ale, klukům to neříkej řeknu jim to sám až se vrátěj z klubu"koukala jsem na něj pohledem jako ¨WTF¨,,Oni budou rádi že vůbec dojdou domů strejdo nech to radši na zítra jo?"
,,Tak fajn ale slib mi že za ním zítra dojdeš, kvůli mně a hlavně kvůli klukům a Niallovi?"
,,jasně nemněj strach" ujistila jsem ho a konečně jsem se zvedla ze židle a chtěla jsem si jít lehnout.,,Dobrou Paule" ,,Dobrou Holly" opětoval mi rozloučení.
O den později:
Probudilo mě silné bušení na dveře ,,Holly jsi tam? Pojdˇ udělat snídani Paul spálil vajíčka a tedˇ se dole vzteká že je neshopkej chlap".Poznala jsem Louiho hlas a řekla mu atˇ chvíli čeká že se jdu omýt a převléknout.
Když jsem dorazila do kuchyně už všichni čekali u stolu a mysleli si kdoví jak rychle udělám vajíčka ale, jenom Zayn se tvářil divně.,,Kde je Nialler už je půl deváté a on jěště nikde".Nevěděla jsem co říct. Hrobové ticho přerušil až Liam který se ohlédl po místnosti a až tedˇ si uvědomil že tady Niall není.,,Pravda kde je??. Už včera jsem ho tady neviděl"
Paul se na mě kouknul smutným výrazem na tváři, otočil se ke klukům a sdělil jim tu zprávu co mě když jsme tady včera seděli. Kluci na sebe koukli a bylo jim do breku.
,,Dnes jde Holly do nemocnice aby zjistila co se mu stalo. Nialler chce vidět jenom jí". Řekl Paul.
O pár hodin později:
,,Holly už pojdˇ,Paul už čeká v autě". Křičel na mě Louis. ,,Jasně už letím dolů, jenom si vezmu ještě mikinu a jdu" křikla jsem na něj z mého pokoje. Na sobě jsem mněla modré ryfle a mikinu adidas. Své neposlušné dlouhé hnědé částečně kudrnaté vlasy jsem sepnula do drdolu a mohli jsme vyjet.
"Jsem tu" řekla jsem když jsem nastupovala do černého Revolveru. "Nešlo si povšimnout" řekl Harry. Tak jedeme. Pomyslela jsem si.

Přidej komentář

Autor:
Komentář:
Odřádkování se zachovává, HTML není povolené
Opiš kód:   Kód je nečitelný, ukaž jiný

Komentáře

Zatím žádné komentáře