Článek

Niall Horan-Navždy tvůj Niall James Horan 5\5 \KONEC

30.04.2014 16:37 - Jajdulinka Horanova:) - Niall Horan - komentáře (0)

Niall Horan-Navždy tvůj Niall James Horan 5\5 \KONEC

"To znamená že já a ty budeme rodiče". Koukla se na mě těmi modrýma očima do kterých jsem tak zamilovaný. "Nialle je mi to moc líto já… já o tom nevěděla promin mi to prosím"
"Né neomlouvej se já jsem rád já budu tatínek".
O 10 měsíců později:
Z pohledu Holly:
Probudili mě jasné sluneční paprsky. Je ráno je štědrý den. Nialla jsem nechala spát a vydala se kouknou na malou Eleonor. Ta už byla vzhůru a brečela. Šla jsem sní do kuchyně a posadila do křesílka. Já šla dát ještě nějaký ten dárek pod stromeček. Kluci odjeli domů a Paul jel na vánoce do Prahy za mou matkou. Když vstal i Niall nasnídali jsme se a šli ke stromečku. Sedli jsme si a začali rozbalovat dárky. Podala jsem Niallovi krabičku a on se na ní hnedka pustil.
"Jé, hodinky ty jsem moc chtěl". Smál se. "A tady je něco pro Eleanorku". El roztrhala dárek a tam našla plyšového medvídka a taky se začala smát a utíkala na křeslo.
"Tady je něco pro tebe" řekl Niall a hodil na mě vážný pohled. Podal mi malou krabičku omotanou krásnou modrou stuhou.
"Holly Anderson, z celého srdce tě miluji a…" Začala jsem pomalu rozbalovat a narazila jsem na krásný prstýnek z ryzího zlata. Nall si klekl na své koleno přede mě a řekl ty nejkrásnější slova na celém světě. "Uděláš mě nejštasnějším člověkem na světě a vezmeš si mě za muže?"
nevěděla jsem co říct tak jsem ze sebe vykoktala "A-Ano vezmu si tě". Niall mě hnetka obejmul do medvědího obětí a malá El přiběhla knám a udělala něco nečekaného "Máma" "Táta" řekla a my jsme jí hnedka obejmuli.
Po měsíci byla svadba a já ted sedím na houpačce už jako Holly Horanová a koukám se na El a Nialla jak si hrajou na písku.
Najednou mi malá Eleanor přinese dopis asi od Nialla. Rozbalila jsem si ho a neudržela jsem slzy na něm stálo ten nápis který jsem před rokem četla když mě Niall opustil. Niall ke mně přišel zabořil mi hlavu do mého ramena a přečetl mi pár slov z toho dopisu:… Navždy Tvůj Niall James Horan.

Přidej komentář

Autor:
Komentář:
Odřádkování se zachovává, HTML není povolené
Opiš kód:   Kód je nečitelný, ukaž jiný

Komentáře

Zatím žádné komentáře