Článek

Niall Horan-Navždy tvůj Niall James Horan 4\5

30.04.2014 16:36 - Jajdulinka Horanova:) - Niall Horan - komentáře (0)

Niall Horan-Navždy tvůj Niall James Horan 4\5

Ona mě však chytila za ruku a řekla ty dvě nejkrásnější slova…
"Miluji tě Nialle" "Já tebe víc". Deset minut uběhlo jako voda a Holly musela odejít. V okně jsem ještě uviděl kluci jak se na mě usmívají a mávají mi. Harryho jak si češe rukou své kudrlinky, Zayna toho gelového krále, Louise jak baští mrkev, Liama jak neudrží své slzy, Paula toho nejlepšího managera pod sluncem, a nakonec Holly. Holly do které jsem stále tak zamilovaný. Všichni na ráz odešli.
Z pohledu Holly:
Naposledy jsme mu zamávali a nastoupily si do auta. Dojeli jsme domů a já se šla kouknout na Facebook, abych si napsala s mou biologickou matkou v Praze.
O 2 měsíce později:
" Dělej Nialle Snídaně čeká už jsme všichni vzhůru" křičí na mě Paul.
"Jasně už jdu jenom na sebe natáhnu mikinu" odpověděl jsem a sešel jsem z prvního patra dolů do kuchyně, kde všichni na mě čekali a seděli u stolu. Jediná Holly stála u misky a míchala na plotně vajíčka které Paul zase spálil.
" Kde to vázne? Už by to mohlo být!" křikl Harry na Holly která už nandávala vajíčka na talíře. "Už se to nese Pánové" křikla a dala před nás talíře s míchanýma vajíčkama.
"Copak Holly ty nebudeš" Zeptal se Liam. "Ne, nemám hlad od rána mě bolí břicho a odcházím pořád na zá…" už to nedořekla a odběhla na záchod. Když jsme dojedli tak Holly tady pořád nebyla. "Jdu za Holly se zeptat co se stalo". Když jsem přišel na WC tak jsem slyšel tiché vzlyky. Byla to Holly.
"Holly jsi v pořádku" zeptal jsem se jí. Seděla tam na zemi opřená o zedˇ a brečela a v ruce držela těhotenský test. Klekl jsem si vedle ní a vzal jsem si do ruky to co držela v ruce, to co mi málem vyrazilo dech…je pozitivní!!!. "To znamená že já a ty budeme rodiče". Koukla se na mě těmi modrýma očima do kterých jsem tak zamilovaný. "Nialle je mi to moc líto já… já o tom nevěděla promin mi to prosím"

Přidej komentář

Autor:
Komentář:
Odřádkování se zachovává, HTML není povolené
Opiš kód:   Kód je nečitelný, ukaž jiný

Komentáře

Zatím žádné komentáře