Článek

Niall Horan-Navždy tvůj Niall James Horan 3\5

30.04.2014 16:35 - Jajdulinka Horanova:) - Niall Horan - komentáře (0)

Niall Horan-Navždy tvůj Niall James Horan 3\5

"Jsem tu" řekla jsem když jsem nastupovala do černého Revolveru. "Nešlo si povšimnout" řekl Harry. Tak jedeme. Pomyslela jsem si.
Dojeli jsme k londýnské nemocnici a všichni jsme vešli dovnitř. Přišli jsme k recepci a sestřička se na nás usmála a řekla nám atˇ se posadíme do čekárny. Sedli jsme si tedy do bílé místnosti ve které bylo asponˇ dvacet dveří.
"Dobrý den, vy budete rodina pana Horana, říkám to správně" promluvil na nás doktor který vyšel ze dveří číslo 16.
"No, rodina ne ale blízcí přátelé jsme" řekl nejistě Harry a skousnul si spodní ret nejistotou.
Doktor se nás jen příjemně usmál a řekl mi atˇ jdu s ním. Zaklepali jsme a vešli dovnitř…
Z pohledu Nialla:
Ležel jsem tam. Bylo mi zle, až mi někdo zatukal na dveře. "Dobrý den Pane Horane jak se cítíte?" přišel ke mně doktor a sedl si na kraj mého lůžka. "Ano už se cítím mnohem lépe". Až ted jsem si všimnul Holly která stála ve dveřích a opírala se o futra. "Nechám vás tu osamotě, ale za deset minut musíte odejít pacient potřebuje být v klidu" řekl doktor a Holly si šla sednou na to místo kde dřív seděl doktor. "samozřejmě nebojte se za 10 minut budu pryč" řekla a chytila mě za ruku. Doktor konečně opustil místnost a já se jí mohl svěřit s tím co se mi minulou noc stalo.
"Chtěl jsem jít na letiště když jsem procházel parkem u London Eyes tak mě napadla skupinka chlapů. Začali do mě kopat a já se nemohl bránit pak…" ukápla mi slza a popadl jsem dech abych mohl pokračovat. Holly na mě jen koukala s otevřenou pusou. "…měl jsem strach že mě chtějí zabit ale ještě že mám jenom slabí otřes mozku" potáhl jsem.
"Je mi to líto Nialle omlouvám se ti mněla tě více nehlídala" chtěla pokračovat když vtom jsem jí skočil do řeči "Ty se mi omlouváš? To já bych se ti měl omluvit za to že jsem tě opustil a za to že jsem ti nic ani klukům ani Palovi nic neřekl tak se prosím neomlouvej. Prosím". "tak fajn, ale řekni mi proč si chtěl odejít??? To ses tolik bál že mi fanynky tolik ubližují???" Zeptala se mě. "Ano, bál jsem se že ti moc ubližuji svou slávou". Řekl jsem jí. Ona mě však chytila za ruku a řekla ty dvě nejkrásnější slova…

Přidej komentář

Autor:
Komentář:
Odřádkování se zachovává, HTML není povolené
Opiš kód:   Kód je nečitelný, ukaž jiný

Komentáře

Zatím žádné komentáře